Ruijtersweide II

Eemnes
Actueel aanbod

€ 624.000,- tot € 695.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 168m2
Kaveloppervlak
286 - 345m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Ruijtersweide II wordt gebouwd langs de groenzone van de Wakkerendijk in Eemnes. De wijk is ruim opgezet en de woningen staan op grote kavels. Iedereen heeft een voortuin met een fraaie erfascheiding in de vorm van een groene haag of een gemetselde muur.

De woningen hebben een dorpse, traditionele uitstraling. Er is gekozen voor traditionele materialen zoals hout, steen, keimwerk en gebakken pannen. Een aantal woningen zijn rijk gedetailleerd, zodat die mooie herkenningspunten in de wijk worden. Door te spelen met elementen die verwijzen naar het verleden, heeft elk huis zijn eigen gezicht gekregen.

Door deze variatie ontstaat een natuurlijk, dorps beeld, alsof Ruijtersweide met de jaren is gegroeid.

In totaal komen er 18 woningen bestaande uit een luxe vrijstaande woning, ruime twee- en drie-onder-een-kapwoningen, tussen- en hoekwoningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ruijtersweide II
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 624.000,- tot € 695.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden