De Hilt te Eemnes

Eemnes - Eemnes
Actueel aanbod

€ 290.000,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 161m2
Kaveloppervlak
91 - 323m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen in een groene omgeving?
Maak kennis met Wonen in De Hilt, een kleinschalig nieuwbouwproject in Eemnes. De Hilt wordt een nieuwe woonwijk, gelegen in een bestaande wijk in Eemnes. Een prachtige groene omgeving, met het dorp op loopafstand. De bomen en het openbaar groen bestaan uit kruidenrijke bermen en heesters die de parkeerplaatsen uit het zicht houden.

Wonen in een twee-onder-één-kapwoning of vrijstaand?
In het plan komen acht twee-onder-één-kapwoningen en drie vrijstaande woningen met een woonoppervlak van ca. 161m2. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en u heeft een prachtig zicht op de tuin en de groene omgeving. De woonkamer is straatgericht en vanuit de keuken loopt u zó de tuin in. Wilt u liever een tuingerichte woonkamer en nog eens uitbouwen met 1,20m of 2,40m? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! De tuin ligt op het zuiden en is lekker breed vanwege de naastgelegen eigen garage.

Op de eerste verdieping vindt u de masterbedroom met de mogelijkheid voor een inloopkast en daarnaast nog eens twee ruime slaapkamers en een badkamer. Een separaat toilet op deze verdieping is standaard. Op de tweede verdieping vindt u de techniekruimte en heeft u nog de mogelijkheid voor een extra hobbykamer, studio of iets heel anders. Dit wordt in ieder geval een heerlijke plek om te zijn!.

Wonen in een kleinschalig appartementengebouw?
Centraal in het plan staat een kleinschalig appartementengebouw met lift, met in totaal 22 appartementen variërend in woonoppervlak van ca. 67-82m2. Geen galerij maar een plezierig alzijdig gebouw met een centrale kern waardoor op de begane grond meer ruimte is voor groen. Het vierlaagse gebouw heeft een vergelijkbare architectuur als de grondgebonden woningen. Een mooi detail is dat de vierde laag terrassen heeft op de hoeken.

In het appartementengebouw vindt u nu nog twee verschillende indelingen, te weten twee- of driekamerappartementen. Allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten en u kunt kiezen uit 1 of 2 slaapkamers. Door te spelen met de buitenruimte, laten we ze voldoen aan verschillende woonwensen. Op de verdiepingen kunt u terecht voor een royaal balkon met prachtig uitzicht over het groen. De tussenappartementen hebben een ‘loggia’. Dat is een meer geborgen en knusse buitenruimte. Op de bovenste laag hebben de vier hoekappartementen een royaal terras van ca. 11m2. Die ontstaan doordat we hier de hoeken laten terugspringen.

Wonen met lagere energielasten?
Uiteraard woont u hier volledig gasloos. De duurzame materialen en goede isolatie zorgen dat uw energiekosten beperkt zijn en de comfortabele vloerverwarming maakt dat het comfortabel wonen is. Kiest u voor nieuwbouw, dan kiest u voor lagere woonlasten!

Wonen in het hart van Nederland?
Eemnes ligt op de rand van ’t Gooi, midden in het hart van Nederland. Vanuit De Hilt bent u met de auto in enkele minuten op de A27. Hiervandaan is heel het land ‘binnen handbereik’. Over de A27 rijdt u rechtstreeks naar Almere, Hilversum of Breda. Daarbij sluit de A27 aan op de A1, A12
en A28, waardoor grote plaatsen als Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, Den Bosch ook bijzonder goed bereikbaar zijn.

Wonen in een wijk voor jong en oud?
De Hilt wordt een nieuwe plek voor iedereen die een volgende stap willen zetten in zijn of haar woon carrière en moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt en waar we jong en oud met elkaar verbinden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Hilt te Eemnes
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
53
Prijs
€ 290.000,- tot € 950.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden