De Hilt te Eemnes

Eemnes - Eemnes
Toekomstig aanbod

€ 290.000,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 161m2
Kaveloppervlak
91 - 323m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Op een natuurlijke manier aansluiten bij deze bestaande wijk in Eemnes. Dat is het belangrijkste aspect op deze locatie waar voorheen multifunctioneel centrum De Hilt met een sporthal, diverse vergaderzalen en een kantine was gelegen.

Op deze locatie ontwikkelt Van Wijnen nu 53 woningen. Een mix van 12 seniorenwoningen, 8 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 3 vrijstaande woningen en 22 appartementen. Door het aanbieden van verschillende woningtypes sluiten we aan op de woonvraag van Eemnes en ontstaat er straks een divers woningaanbod voor een diverse doelgroep.

De ontwerpen zijn een moderne vertaling van de omliggende bebouwing, vriendelijk en eigentijdse baksteenarchitectuur. De bestaande wijk brengt een mix van baksteen met een bepaalde kleurtoon met zich mee. Om hier goed op aan te sluiten en de eenheid te bewaken, is gekozen voor natuurlijke lichtbruine gemêleerde bakstenen. Het natuurlijke kleurenpalet heeft een rustige en natuurlijke tint met lichte accenten.

De bestaande wijk heeft een prachtige, grote hoeveelheid groen. De groenspecialisten zorgen ervoor dat er een grote diversiteit bijkomt aan planten, gevelgroen en -tuinen. Deze groene uitwerking geeft de aanwezige fauna, maar ook nieuwe soorten, een kans. Daarom worden er woon-, broed- en verblijfsplekken gecreëerd op en aan de gebouwen en in de buitenruimte.

Gezondheid is een belangrijk thema in De Hilt. Een fijnmazig netwerk van verbindingen voor langzaam verkeer stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te bewegen, te spelen en te ontmoeten. Heerlijk voor jong en oud!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Hilt te Eemnes
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
53
Prijs
€ 290.000,- tot € 950.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden