De Hilt te Eemnes

Eemnes - Eemnes
Archief

€ 380.000,- tot € 850.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 161m2
Kaveloppervlak
91 - 323m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Wonen in een groene omgeving?
De Hilt wordt een nieuwe woonwijk, gelegen in een bestaande wijk in Eemnes. Een prachtige groene omgeving, met het dorp op loopafstand. De bomen en het openbaar groen bestaan uit kruidenrijke bermen en heesters die de parkeerplaatsen uit het zicht houden.

In april van dit jaar is gestart met de bouw van zes twee-onder-een-kapwoningen, één vrijstaande woning, acht rijwoningen, vier levensloopbestendige woningen en een kleinschalig appartementengebouw met 22 appartementen.

Eenmalig in prijs verlaagd!
De vrijstaande woning is eenmalig in prijs verlaagd van € 925.000 naar € 850.000,- v.o.n. Met een gebruiksoppervlak van maar liefst circa 161m², drie fijne slaapkamers en een royale tweede verdieping. Verder is de garage standaard aanwezig en is de tuinligging op het zonnige zuiden. De bestaande groene zoom aan de achterzijde maakt dat je direct al heerlijk beschut zit. En uiteraard is de woning gasloos, zeer energiezuinig en voorzien van comfortabele vloerverwarming.
Je kunt deze heerlijke woning zelf voorzien van tegelwerk, sanitair en keuken. Zo ben je volledig vrij om 'm helemaal naar eigen wens in te richten en aan te kleden.

De bouw is al gestart en de funderingspalen voor een uitbouw van maar liefst 2.40 m hebben we alvast in de bouw voor je meegenomen. Het garagedak voorzien we van een groene sedumbedekking en de tweede etage heeft een royaal tuimelvenster (ca 94x140cm) zodat je een hier een heerlijke werkkamer, speel-, game- of fitnessruimte van kunt maken. Op het dak liggen PV-panelen die voor energiebesparing zorgen. De luchtwarmtepomp koelt in de zomer en geeft warmte in de winter: dubbel plezier! De woning voldoet aan de BENG (Bijna EnergieNeutraalGebouw)- eisen.

Wonen in het hart van Nederland?
Eemnes ligt op de rand van ’t Gooi, midden in het hart van Nederland. Vanuit De Hilt bent u met de auto in enkele minuten op de A27. Hiervandaan is heel het land ‘binnen handbereik’. Over de A27 rijdt u rechtstreeks naar Almere, Hilversum of Breda. Daarbij sluit de A27 aan op de A1, A12 en A28, waardoor grote plaatsen als Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, Den Bosch ook bijzonder goed bereikbaar zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Hilt te Eemnes
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 380.000,- tot € 850.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden