De Hilt fase 1

Eemnes - Eemnes
Archief

€ 850.000,- tot € 850.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 161m2
Kaveloppervlak
297 - 297m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Vrijstaand wonen! Eenmalig in prijs verlaagd van € 925.000,- naar € 850.000 v.o.n.

Met een gebruiksoppervlak van maar liefst circa 161m2, drie fijne slaapkamers en een royale tweede verdieping met mogelijkheden voor een werkkamer, speel-, game- of fitnessruimte. De garage is standaard aanwezig en het garagedak voorzien we van een groene sedumbedekking. De tuinligging is heerlijk op het zonnige zuiden en door de bestaande groene zoom aan de achterzijde van de woning, maakt dat je direct al heerlijk beschut zit.

Met de bouw is gestart en de verwachting is dat de woning eind januari/begin februari 2024 beschikbaar is. Er zijn funderingspalen voor een uitbouw van 2.40m meegenomen tijdens de bouw zodat je in de toekomst gemakkelijk zelf nog een uitbouw kunt realiseren. Je kunt de woning zelf na oplevering nog voorzien van tegelwerk, sanitair en een keuken. Zo ben je volledig vrij om de woning helemaal naar eigen wens in te richten en aan te kleden.

Uiteraard is de woning volledig gasloos, zeer energiezuinig en voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Op het dak liggen PV-panelen die voor een energiebesparing zorgen. De luchtwarmtepomp koelt in de zomer en geeft warmte in de winter.
De duurzame materialen en goede isolatie zorgen dat uw energiekosten beperkt zijn. Kiest u voor nieuwbouw, dan kiest u voor lagere woonlasten!

Wonen in De Hilt, een kleinschalig nieuwbouwproject in Eemnes. De Hilt wordt een nieuwe woonwijk, gelegen in een bestaande wijk in Eemnes. Een prachtige groene omgeving, met het dorp op loopafstand. De bomen en het openbaar groen bestaan uit kruidenrijke bermen en heesters die de parkeerplaatsen uit het zicht houden.

Eemnes ligt op de rand van ’t Gooi, midden in het hart van Nederland. Vanuit De Hilt ben je met de auto in enkele minuten op de A27. Hiervandaan is heel het land ‘binnen handbereik’. Over de A27 rijd je rechtstreeks naar Almere, Hilversum of Breda. Daarbij sluit de A27 aan op de A1, A12 en A28, waardoor grote plaatsen als Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, Den Bosch ook bijzonder goed bereikbaar zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Hilt fase 1
Woningen
0 van 1 beschikbaar
Prijs
€ 850.000,- tot € 850.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden