Lindetuin Eemnes fase 2

Eemnes - Eemnes
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 161m2
Kaveloppervlak
70 - 356m2

Over dit project

Op een mooie plek in Zuidpolder Eemnes komt de nieuwe woonwijk Lindetuin. Lindetuin wordt een fijne plek om te wonen. Hier staan het dorpse karakter van Eemnes en de landelijke omgeving centraal. Een prettige buurt met een groene inrichting waar ruimte is om te spelen en elkaar te ontmoeten. In Lindetuin voelt iedereen zich thuis.

Lindetuin is gelegen in de wijk Zuidpolder in Eemnes. Dit is een vervolg op o.a. Ruijtersweide, Zwanenwater en Plukveld.

In fase 2 van Lindetuin wordt een diversiteit aan woningtypes aangeboden en bieden wij voor iedere doelgroep een passende woning. Ben jij die starter die op zoek is naar je eerste woning? Je hebt de keuze uit een beneden-/bovenwoning of die leuke compacte eengezinswoning. Doorstromen is mogelijk naar een grotere eengezinswoning, of een twee- of drie-onder-een-kapwoning.Woon je liever gelijkvloers? Dat kan in één van onze levensloopbestendige woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Het woonoppervlak van de woningen varieert tussen de circa 50m² en circa 160m².

De verkoop van fase 2 start naar verwachting rond de zomer. Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je automatisch bericht zodra er meer informatie beschikbaar is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lindetuin Eemnes fase 2
Koopwoningen
41
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden