Lindetuin Eemnes fase 2a

Eemnes - Eemnes
Archief

€ 409.000,- tot € 725.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
99 - 164m2
Kaveloppervlak
97 - 346m2

Over dit project

Lindetuin fase 2A
Lindetuin ligt in Zuidpolder Eemnes. Een waterrijke, groene én zeer duurzame leefomgeving. In Lindetuin fase 2 komen in totaal 41 woningen in maar liefst 13 verschillende woningtypes.

Woningen
In fase 2A vind je twee-onder-een-kapwoningen in diverse maten en uitvoeringen, levensloopbestendige woningen (we noemen ze comfort-woningen) met een bad- en slaapkamer op de begane grond en de hoekwoningen zelfs met garage, en hoek- en tussenwoningen ook in verschillende maten (L en XL) en uitvoeringen. Kortom, veel variatie!
Voor welke woning je ook kiest, altijd geniet je van een duurzaam, energiezuinig huis. De woningen zijn gasloos en voorzien van een warmte-terugwin-ventilatiesysteem, bodemwarmtepomp en indak-zonnepanelen. Warm in de winter en koel in de zomer!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lindetuin Eemnes fase 2a
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 409.000,- tot € 725.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden