Lindetuin Eemnes fase 2b

Eemnes - Eemnes
Archief

€ 210.000,- tot € 509.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 123m2
Kaveloppervlak
70 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Verkoop Lindetuin fase 2B gestart

De verkoop van Lindetuin fase 2B met 20 woningen is gestart. Alle verkoopinformatie is nu beschikbaar als download op de website. In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over de woningen van fase 2B en hoe je kunt inschrijven voor een woning.
Over de woningen

In fase 2B vind je acht bovenwoningen (ca. 48m²) met verdieping of zolder, vier benedenwoningen (ca. 58m²) met voor- en achtertuin, zes compacte tussenwoningen (ca. 89 m²) met twee slaapkamers, en twee royale hoekwoningen (ca. 123 m²) met drie slaapkamers en een fijne tweede etage. Per woningtype zijn nu ook sfeerplattegronden en interieurimpressies te bekijken.

•4 benedenwoningen vanaf € 300.000 V.O.N.
•8 bovenwoningen vanaf € 210.000 V.O.N.
•2 hoekwoningen vanaf € 499.000 V.O.N.
•6 tussenwoningen vanaf € 385.000 V.O.N.
De vanaf prijzen zijn exclusief de kosten voor de energievoorziening. Voor de energievoorziening heb je de keuze om deze te huren of te kopen.
Voor de beneden-bovenwoningen en tussenwoningen gelden toewijzingscriteria, een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.
Bekijk de volledige prijslijst, de toewijzingscriteria en de overige verkoopinformatie onder de downloads op de website.

Schrijf je in!
Ben je enthousiast? De eerste inschrijfperiode is verstreken, maar je kunt je nog aanmelden als reserve-kandidaat.
Maak een persoonlijk account aan op de projectwebsite en vul het digitale inschrijfformulier voor fase 2B in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lindetuin Eemnes fase 2b
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 20 beschikbaar
Prijs
€ 210.000,- tot € 509.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden