Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Hilt fase 2

Nog 1 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Eemnes - Eemnes
Actueel aanbod

€ 355.000,- tot € 430.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 106m2
Kaveloppervlak
64 - 250m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

FASE 2 NU IN VERKOOP
De Hilt wordt een plek voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar woon carrière. Voor iedere doelgroep is er een passende woning. Hiermee wordt De Hilt een ‘levensloopbestendige en meergeneratie-wijk’. Jong en oud zijn hier met elkaar verbonden.

Fase 2 met 8 levensloopbestendige woningen en 8 rijwoningen is op 30 november jl. in verkoop gegaan. Alle verkoopinformatie is digitaal op de projectwebsite beschikbaar. 

Inschrijven kan via een persoonlijk account op de projectwebsite van 30 november 15:00 t/m zondag 10 december 23:59uur.

Over de woningen
De levensloopbestendige woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond, dat is plezierig wonen! De rijwoning is een ideale gezinswoning, met 2 slaapkamers op de verdieping en ruimte om nog een derde te realiseren. Lees meer over de woningen in fase 2 op de projectwebsite.
De eerste fase van De Hilt met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaande woning, levensloopbestendige woningen en een kleinschalig appartementencomplex zijn momenteel in aanbouw.

Wonen met lagere energielasten?
Uiteraard woon je hier volledig gasloos. De duurzame materialen en goede isolatie zorgen dat uw energiekosten beperkt zijn en de comfortabele vloerverwarming maakt dat het comfortabel wonen is. Kiest u voor nieuwbouw, dan kiest u voor lagere woonlasten!

Wonen in het hart van Nederland
Eemnes ligt op de rand van ’t Gooi, midden in het hart van Nederland. Vanuit De Hilt bent u met de auto in enkele minuten op de A27. Hiervandaan is heel het land ‘binnen handbereik’. Over de A27 rijdt u rechtstreeks naar Almere, Hilversum of Breda. Daarbij sluit de A27 aan op de A1, A12 en A28, waardoor grote plaatsen als Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, Den Bosch ook bijzonder goed bereikbaar zijn.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in als belangstellende op www.wonenindehilt.nl en wij houden je op de hoogte via de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Hilt fase 2
Start verkoop
30-11-2023
Koopwoningen
16
Prijs
€ 355.000,- tot € 430.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Eemnes.

Aanmelden